Poffertjesplaat huren bij De Mobiele Poffer

Poffertjesplaat huren om de gasten op uw feest of evenement goed te verwennen met een traditionele portie poffertjes met poedersuiker en boter? De Mobiele Poffer maakt het allemaal mogelijk! In het verleden stonden wij namelijk met onze poffertjeskraam op verschillende evenementen en feesten. Het maakt niet uit of uw evenement buiten wordt gehouden of binnen, wij gaan er alles aan doen om het uw gasten zo gezellig mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat zowel jong als oud volop zullen genieten van een heerlijke portie poffertjes met poedersuiker. Daar houdt iedereen toch van? Dus waar wacht u nog op? Kies er nu voor om onze poffertjesplaat te huren!

Poffertjesplaat huren met poffertjesbakker

Poffertjesplaat huren, maar ook professionele poffertjesbakkers achter de plaat? Dan zit u goed bij De Mobiele Poffer! Onze ervaren poffertjesbakkers komen namelijk graag bij u langs om uw gasten te voorzien van verse poffertjes. Naast dat de poffertjes voor de neus van uw gasten worden bereid, wordt het beslag vers klaargemaakt. Op deze manier krijgt iedereen namelijk lekkere, zachte poffertjes op hun bord die de beste kwaliteit hebben. Wanneer u ervoor kiest om een poffertjesplaat te huren, heeft u bij ons de keuze uit drie verschillende pakketten:

  • Tot 150 gasten? Voor € 350 komt onze poffertjesbakker uw kant op om 3 uur lang poffertjes te bereiden voor uw gasten.
  • Wanneer u tot 200 gasten op uw evenement verwacht, zal dit € 425 kosten en kunnen zij 4 uur onbeperkt eten.
  • 250 personen aanwezig? Voor € 500 kunnen zij onbeperkt genieten van poffertjes!

Poffertjesplaat huren voor de lekkerste lekkernij

Wanneer u een poffertjesplaat wilt huren bent u bij De Mobiele Poffer aan het juiste adres! Wij komen graag bij u op locatie om de poffertjes voor uw gasten te bereiden. Wilt u meer informatie? Of bent u al 100% zeker van uw keuze voor ons? Dan kunt u contact opnemen met De Mobiele Poffer door te bellen naar 06-10992961. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen.