Poffertjeskraam verhuur bij De Mobiele Poffer

Poffertjeskraam verhuur voor Oudhollandse poffertjes op uw feest of evenement? De poffertjeskraam van De Mobiele Poffer komt graag bij u op locatie om een succes van uw dag te maken! Onze ervaring leert dat niet alleen kinderen, maar ook volwassenen volop genieten van een heerlijke portie poffertjes. De poffertjeskraam verhuur van De Mobiele Poffer brengt niet alleen overheerlijke poffertjes naar uw evenement, ook zal onze kraam ervoor zorgen dat er een nostalgische en warmhartige sfeer te vinden is op uw evenement of feest.

Poffertjeskraam verhuur met verse lekkernijen

Poffertjeskraam verhuur op uw evenement is gegarandeerd dé blikvanger van de dag! Onze professionele medewerkers bereiden op traditionele wijze de lekkernij voor u en uw gasten. Uiteraard is hygiëne essentieel bij het bereiden van poffertjes, daarom werkt De Mobiele Poffer volgens de HACCP-richtlijnen. Op deze manier waarborgen wij de hygiëne en veiligheid van u en uw gasten. Wanneer u kiest voor poffertjeskraam verhuur van De Mobiele Poffer, heeft u de keuze uit drie pakketten:

  • Tot 150 personen die komen genieten van poffertjes? Dit is mogelijk voor €350 waarbij uw gasten voor 3 uur onbeperkt smullen van poffertjes.
  • Tot 200 liefhebbers van poffertjes? Dit kan al voor een prijs van €425 waarbij er 4 uur onbeperkt genoten kan worden van deze zoete lekkernij.
  • Tot 250 gasten die poffertjes komen eten? Dit is mogelijk voor €500. Hier krijgen uw gasten de gelegenheid om 5 uur onbeperkt poffertjes te eten

De prijzen zijn exclusief btw, inclusief vervoer en personeel. Meer gasten op uw evenement? Of wilt u onze kraam langer huren? Dit is mogelijk in overleg!

Poffertjeskraam verhuur voor gezelligheid op uw evenement

Kiest u voor de poffertjeskraam verhuur van De Mobiele Poffer, dan kiest u gegarandeerd voor een goede sfeer en gezelligheid op uw evenement. Jong en oud genieten keer op keer van ons nostalgische topproduct, wat ervoor zorgt dat iedere portie wordt gemaakt en geserveerd met een lach op ons gezicht. Neem geheel vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 06-10992961 of door het contactformulier op onze website in te vullen.