Poffertjeskraam Utrecht.

Poffertjeskraam in Utrecht

Poffertjeskraam in Utrecht voor de leukste feesten in deze mooie stad. De Mobiele Poffer is er voor u om te zorgen dat uw feest een triomf wordt. De kosten voor een poffertjeskraam in Utrecht beginnen al vanaf €395,- per dag en daar zit ons hele pakket bij inbegrepen. Dit betekent geen meerkosten voor vervoer, of personeel en de volledige dag onbeperkt poffertjes. Onze ambachtelijke poffertjes maken we voor u met eersteklas ingrediënten, een ongeëvenaard “oud Hollands” recept en natuurlijk alleen de beste bakkers. Dit zijn bakkers met ervaring en talent, waardoor zij alleen de prachtigste goudbruine poffertjes voor u bakken.

Poffertjeskraam in Utrecht voor uw droomfeest

Poffertjeskraam in Utrecht van de Mobiele Poffer geeft u het feest waar u alleen maar van heeft kunnen dromen. Het is immers onze taak om te voldoen aan uw eisen en wensen en daar spelen wij op in. Het maakt dus niet uit of u een vrijgezellenfeest of de tiende verjaardag van uw zoon of dochter wilt vieren, want de Mobiele Poffer is voor elk feest perfect. Onze Poffertjeskraam in Utrecht komt overal in de stad en daarbuiten, om uw feest te verfraaien. Onze poffertjes zijn immers een garantie voor succes en u zult achteraf zeer tevreden zijn met uw keuze voor de Mobiele Poffer.

Poffertjeskraam in Utrecht die voldoet aan uw zakelijke wensen

In of nabij Utrecht een conferentie, beurs of een andersoortig zakelijk evenement? Dan is de poffertjeskraam in Utrecht van de Mobiele Poffer een zeer fijne en goede keuze. Onze volleerde bakkers maken voor u de gehele dag verrukkelijke poffertjes en als u wilt staat het sympathieke personeel van de Mobiele Poffer ook klaar om de gehele catering af te handelen. Zo heeft u de tijd om uw focus te leggen op de bijeenkomst. De Mobiele Poffer staat gereed en we nodigen u daarom uit om contact met ons op te nemen via het contactformulier, of rechtstreeks ons kantoor in Spakenburg te bellen op het nummer 06 53 34 30 80.