Poffertjeskraam Rotterdam.

Poffertjeskraam in Rotterdam

Poffertjeskraam in Rotterdam komt voor u op elke gewenste locatie in de stad om een volledige dag uw gasten te voorzien van geweldig lekkere poffertjes. De poffertjes van de Mobiele Poffer zijn namelijk de smaakmakers voor ieder feest en voor €395,- per dag is onze poffertjeskraam in Rotterdam al te reserveren. Dit betekent poffertjes volgens “Oudhollands” recept, uitstekende ingrediënten en eerste klas poffertjesbakkers op uw feest in de Maasstad. Het vriendelijke personeel zal graag u de gehele dag van dienst zijn en samen met de poffertjes uw feest een magnifieke sfeer geven. De Mobiele Poffer is de ideale partner voor uw feest.

Poffertjeskraam in Rotterdam voor een geweldige dag

Poffertjeskraam in Rotterdam van de Mobiele Poffer zal van uw feest een zeer speciale aangelegenheid maken. Dit is mogelijk voor allerlei soorten feesten en wij zijn overal voor in en gaan geen uitdaging uit de weg. Binnen op een mooie feestlocatie, of buiten in een zonnig park; het kan allemaal. Onze poffertjeskraam in Rotterdam is immers zelfvoorzienend en wij rijden voor u overal naar toe. Een afscheidsfeest bij iemands laatste voetbalwedstrijd is bijvoorbeeld een goede reden om iedereen de gehele dag te laten smullen van onze poffertjes. Net zoals de housewarming van uw nieuwe optrekje in de stad, of net daarbuiten. 

Poffertjeskraam in Rotterdam voor uw zakelijke relaties

Uw zakelijke contacten onderhouden en daarnaast geen zorgen te hebben over de catering op de bijeenkomst? De Mobiele Poffer biedt u de keuze om niet alleen een Poffertjeskraam in Rotterdam te bestellen, maar ook de algehele catering door ons te laten organiseren. Op deze wijze houdt u ruim de tijd om uw zakelijke doelen voor de dag te bereiken, terwijl wij de zorg dragen van het eten en drinken op het evenement. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Met ons contactformulier vraagt u snel een vrijblijvende offerte aan. Kiest u voor persoonlijk contact dan is het ook mogelijk onze vestiging in Spakenburg te bellen op 06 53 34 30 80.