Poffertjeskraam Amsterdam.

Poffertjeskraam in Amsterdam

Poffertjeskraam in Amsterdam maakt van uw feest een daverend succes. In Amsterdam is het al mogelijk om op veel pleinen en in sommige parken poffertjes te halen. Via de Mobiele Poffer haalt u echter de poffertjeskraam in Amsterdam naar uw eigen feest en de kosten hiervoor bedragen slechts €395,- per dag. Bij de Mobiele Poffer bakken we alleen poffertjes met zeer hoogwaardige ingrediënten en onze bakkers gebruiken altijd onze onovertroffen “oudhollandse” recepten. Bij de Mobiele Poffer vinden wij immers dat geen enkele bijeenkomst een feest is zonder onze poffertjes en wij helpen natuurlijk graag om dit te realiseren. Wij staan voor u klaar.

Poffertjeskraam in Amsterdam brengt u onze overheerlijke poffertjes

De poffertjeskraam in Amsterdam is te huren voor elk soort feest. Wij kunnen namelijk geen feest bedenken waar poffertjes niet bij passen. Een eindexamenfeest, een geboorte, of de viering van uw trouwdag zijn perfecte aangelegenheden voor onze poffertjeskraam in Amsterdam. Wij staan ervoor om u en uw gasten de gehele dag goed van dienst te zijn en vanzelfsprekend biedt onze kraam gedurende deze dag onbeperkt poffertjes aan. De Mobiele Poffer tovert zo een lach op de gezichten van uw kinderen en vrienden, die u hier zeker niet mee teleur zult stellen. Iedereen geniet immers van de lekkere poffertjes van de Mobiele Poffer.

Poffertjeskraam in Amsterdam voor uw commerciële bijeenkomsten

Bent u de initiatiefnemer van een beurs in de Amsterdamse RAI, of heeft u toevallig een ander zakelijk evenement? Ook dan kunt u bij de Mobiele Poffer terecht voor een poffertjeskraam in Amsterdam. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om de complete catering voor u te arrangeren. Op deze manier kunt u gefocust zijn op uw zakelijke verplichtingen en voorziet de Mobiele Poffer al uw gasten, klanten of opdrachtgevers van drinken en de beste poffertjes van het land. Nieuwsgierig? Neem dan contact met op met onze vestiging in Spakenburg via het nummer 06 53 34 30 80 of vul het contactformulier in. De Mobiele Poffer denkt graag met u mee.