Poffertjes op locatie voor een traditioneel verwenmoment

Poffertjes op locatie laten bereiden door professionele bakkers? De Mobiele Poffer komt graag bij u langs. Of het nu gaat om een beurs, bedrijfsfeest of ander evenement; wij maken met alle plezier de poffertjes klaar op locatie. De poffertjes worden op authentieke wijze bereid door onze professionele poffertjesbakkers. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er een snelle en goede service wordt verleend. Gelukkig bakken zij de poffertjes graag, en dit doen ze iedere keer weer met een lach op hun gezicht!

Poffertjes op locatie door De Mobiele Poffer

Poffertjes op locatie laten bereiden wordt, zoals de meeste mensen weten, niet alleen gewaardeerd door de kleintjes. Voor volwassenen zijn onze poffertjes ook een hele belevenis! Het begint allemaal bij het gevoel van de oer-Hollandse nostalgie, die onze poffertjeskraam naar boven brengt. Poffertjes zijn natuurlijk ontzettend lekker, maar hier hoort een specifieke energie en sfeer bij die onze kraam en poffertjesbakkers uitstralen. Daarnaast worden de poffertjes op locatie gemaakt, door middel van traditioneel recept. Zo behouden de poffertjes hun unieke kwaliteit. Wij hanteren diverse prijzen voor het huren van onze kraam:

  • Wanneer u tot 150 personen verwacht, staat De Mobiele Poffer 3 uur lang bij u op locatie voor een bedrag van € 350.
  • Tot 200 gasten op uw evenement of feest? Dan staan wij 4 uur lang voor u klaar voor een bedrag van € 425.
  • Tot 250 personen? Voor €500 genieten zij 5 uur lang van onze poffertjes.

Poffertjes op locatie laten bereiden

Voor de lekkerste poffertjes op locatie zit u goed bij De Mobiele Poffer. Naast lekkere poffertjes zorgen onze bakkers ook voor gezelligheid en de nostalgische sfeer die poffertjes met zich meebrengen. Heeft u al een idee wat betreft onze poffertjeskraam op uw evenement? Of zit u nog met een aantal vragen? Wij beantwoorden ze graag. Neem gauw contact op met ons door het contactformulier op onze website in te vullen. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 06-10992961.