Mobiele eetkraam huren van De Mobiele Poffer

Mobiele eetkraam huren om de lekkerste poffertjes te serveren op uw partij of evenement? De Mobiele Poffer is het antwoord op al uw vragen! Onze mobiele eetkraam leent zich namelijk uitstekend voor zowel grote als kleine feesten. Daarnaast kunt u onze eetkraam huren voor op evenementen of markten. De ervaring leert dat kinderen ontzettend genieten van een verse portie poffertjes, maar ook dat volwassenen graag in de rij staan om van onze poffertjes te smullen. Dit niet alleen om de poffertjes, maar ook om het nostalgische en warme gevoel dat onze mobiele eetkraam met zich meebrengt!

Mobiele eetkraam huren met heerlijke poffertjes

Mobiele eetkraam huren inclusief professionele poffertjesbakker? Kies dan voor De Mobiele Poffer! Het is vanaf € 350 al mogelijk om bij ons een mobiele eetkraam te huren. Zijn er tot 200 personen aanwezig op uw evenement? Dan adviseren wij u het tweede pakket voor € 425. Voor € 500 kunnen 250 personen smullen van onze poffertjes. Meer personen op uw evenement of feest? In overleg kunnen wij samen met u tot een overeenkomst komen.

De combinatie van Oudhollandse poffertjes, een ervaren en professionele poffertjesbakker én nostalgische gezelligheid maakt uw evenement onvergetelijk. Wanneer de mobiele eetkraam op uw evenement of feest aanwezig is, wordt het beslag vers bereid. Dit beslag wordt gemaakt volgens een authentiek recept, wat ervoor zorgt dat de poffertjes zo’n goede kwaliteit hebben. De roomboter krul en overvloed aan poedersuiker maken het plaatje af. Laat het smullen maar beginnen!

Mobiele eetkraam huren voor uw evenement

Voor uw evenement of partij een mobiele eetkraam huren is voordelig bij De Mobiele Poffer! Wanneer u onze eetkraam gaat huren, zorgen wij niet alleen voor overheerlijke poffertjes, maar ook voor de Oudhollandse gezelligheid! Zo genieten niet alleen de kleintjes van een portie, maar hebben de ouderen het ook ontzettend naar hun zin op uw evenement of feest! Contact met ons opnemen om een mobiele eetkraam te huren? Dit kan geheel vrijblijvend door De Mobiele Poffer te bellen op 06-10992961 of door het contactformulier op onze website in te vullen.