Mobiele catering

Mobiele catering is steeds populairder aan het worden. In de vorm van foodtrucks en mobiele eetkraampjes, is het tegenwoordig mogelijk om allerlei soorten catering op verschillende plekken te laten plaatsvinden. Door het brede aanbod in mobiele catering kunt u ervoor zorgen dat tijdens uw evenement, feest, bruiloft of andere gelegenheid, er voor ieder wat wils is. Zo voorkomt u dat er gasten zijn die niet kunnen genieten van de rollende keukens.

Mobiele cateraar de Mobiele Poffer

Wanneer u opzoek bent naar een mobiele cateraar die u en uw gasten kan voorzien in de heerlijkste poffertjes, dan bent u bij de Mobiele Poffer aan het juiste adres. Met een hart voor poffertjes zorgen wij ervoor dat uw mobiele catering beleving een top beleving wordt. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kunnen ontzettend genieten van een lekkere portie poffertjes. De poffertjes, die met liefde en zorgvuldigheid worden gemaakt, zijn van topkwaliteit. Dit komt mede door ons authentieke recept dat wij gebruiken. Het is mogelijk om uit verschillende arrangementen te kiezen. De prijzen daarvan zijn te vinden in ons prijzenoverzicht.

Mobiele catering en meer

Onze mobiele catering vindt plaats op verschillende locaties in Nederland. Naast dat wij staan in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam kunnen wij ook bij u op locatie komen. Het maakt niet uit of het dan gaat om een beurs of evenement. Onze mobiele cateraar staat klaar voor u! Naast dat u gebruik kunt maken van onze mobiele catering, stellen wij nog meer diensten beschikbaar. Ook kunt u bij ons een foodtruck, een poffertjesplaat of zelfs onze poffertjeskraam huren en nog veel meer.

Heeft u vragen over onze mobiele catering of over de verhuur van de andere diensten van de Mobiele Poffer? Neem dan contact met ons op! U kunt een contactformulier invullen. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar op 06-10992961 en via de mail.