Foodtruck huren voor de lekkerste poffertjes

Foodtruck huren omdat u binnenkort een feestje organiseert? Of wilt u een foodtruck huren die poffertjes serveert tijdens uw evenement of braderie? Dan zit u goed bij De Mobiele Poffer! Wij hebben immers jarenlange ervaring in het bereiden van deze overheerlijke Hollandse lekkernij. De poffertjes worden volgens een authentiek recept gebakken, dat al jaren gebruikt wordt en enkel bekend is bij de familie Consael en hun poffertjesbakkers. De poffertjes worden gebakken in heerlijke boter, ze worden allemaal precies even lang gebakken aan beide kanten, zodat ze perfect goudbruin zijn. Dan komt er een grote klont roomboter bij en heel veel poedersuiker. Wil jij eens iets anders zien dan de standaard patat- en loempia kramen? Ga dan voor de overheerlijke poffertjes van de Mobiele Poffer.  Een foodtruck huren wordt steeds populairder. Kijk eens naar (food)festivals of markten, hier lijkt de foodtruck met poffertjes haast iets wat niet mag ontbreken. En dat is niet vreemd als we kijken naar de tijdloze populariteit van deze lekkernij, want poffertjes zijn geliefd bij iedereen!
Huur de Mobiele Poffer foodtruck voor elk evenement

Foodtruck met poffertjes huren bij De Mobiele Poffer

Foodtruck huren met poffertjes en daarbij een professionele bakker achter de plaat? Kies dan voor De Mobiele Poffer, want onze poffertjesbakkers weten als geen ander hoe belangrijk het is om snelle en goede service te leveren. Daarbij wordt het beslag voor de poffertjes vers bereid en wordt er nooit gebruikgemaakt van restanten. Alles bij ons is vers, alleen zo krijgt u de lekkerste poffertjes op uw bord. Het is mogelijk om de keuze te maken uit 3 pakketten voor de verhuur van onze truck. Het eerste pakket geldt wanneer er tot 150 personen op uw evenement aanwezig zijn. Hierbij is het al voor € 350 mogelijk om de truck 3 uur te reserveren. Heeft u tot 200 personen op uw feest? Voor € 425 staat onze poffertjestruck 4 uur lang bij u op de stoep! Wanneer er tot 250 gasten aanwezig zijn op uw evenement, dan is het derde pakket voor € 500 uitermate geschikt. Hierbij hebben u en uw gasten de mogelijkheid om 5 uur lang te smullen van versbereide poffertjes! Kies een van de pakketten of laat een offerte opmaken om de Mobiele Poffer foodtruck te huren.

Foodtruck huren voor een geslaagd feestje

Een onvergetelijk feestje organiseren met overheerlijke poffertjes? Kies er dan voor om onze Mobiele Poffer foodtruck te huren! Bekijk de mogelijke samengestelde pakketten en reserveer onze foodtruck! Heeft u andere wensen dan een van de pakketten? Er valt altijd wat te regelen en samen komen we er wel uit, u kunt altijd gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 06-10992961.