De Mobiele Poffer op foodtruck evenementen

Foodtruck evenementen, we zien ze steeds meer voorbijkomen. De Mobiele Poffer is ook te huren voor alle evenementen, feesten en partijen. De Mobiele Poffer heeft de beste poffertjes bakkers van heel Nederland. Alle medewerkers hebben een opleiding gekregen in de kraam van de familie Consael in Utrecht. Onze poffertjes bakkers hebben al ruim 18 jaar ervaring in de poffertjeswereld. De poffertjes worden gemaakt volgens een geheim authentiek recept, het deeg en de poffertjes worden elke dag vers en perfect goudbruin gebakken. Wil jij de heerlijke poffertjes ook op jouw foodtruck evenement, neem dan contact met ons op.

 

Foodtruck evenementen

De Mobiele Poffer heeft al op verschillende foodtruck evenementen gestaan en van elk evenement vinden we het altijd een eer om bij te zijn. De gezellige mensen, de heerlijke muziek en de feestelijke omgeving is een feestje op zich. Het geeft ons voldoening als we iedereen zien genieten van onze heerlijke poffertjes. Voor de evenementen staan er geen prijzen op de website, maar u kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, of even een mailtje sturen voor informatie. Huur de Mobiele Poffer in voor alle foodtruck evenementen en serveer eens iets anders dan de standaard patatkraampjes.

 

Foodtruck evenementen en feesten en partijen

De Mobiele Poffer staat niet alleen op foodtruck evenementen, maar ook op feesten en partijen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsfeesten of familiefeesten. Er zijn verschillende arrangementen, maar als er een andere wens is, dan valt dat altijd te bespreken. Wilt u weten wat de prijzen zijn voor de verschillende feesten en partijen, neem dan een kijkje op de prijzen pagina van de website. Heeft u vragen of wilt u weten of we nog beschikbaar zijn, bel ons dan op 0610992961 of mail naar info@demobielepoffer.nl. Bespreek al uw wensen met ons en samen zullen we er iets moois van maken. U kunt de Mobiele Poffer foodtruck huren voor elk feest en foodtruck evenement.