Een foodtruck op uw bruiloft

Bent u druk bezig met het plannen van een bruiloft en zoekt u een originele manier om uw gasten te voorzien van hapjes? Overweeg dan een foodtruck op uw bruiloft! Foodtrucks, oftewel, rijdende keukens zijn helemaal in tegenwoordig. Op deze manier wordt er op een originele manier eten geserveerd aan uw gasten.

 

De opkomst van foodtrucks op bruiloften

Er zijn verschillende soorten foodtrucks. De ene foodtruck gaat door als rijdende barista. De andere foodtruck zorgt voor de heerlijkste hapjes voor zowel op straat, evenementen of bruiloften. Vanuit de rollende keuken wordt ervoor gezorgd dat de gasten met hart en ziel worden bediend, zo ook bij ons. Bij de Mobiele Poffer wordt ervoor gezorgd dat alle regels zoals bij een ‘normale’ horecaonderneming worden nageleefd. Hierbij kunt u denken aan de hygiëne van de foodtruck en de vergunning die nodig zijn om te mogen werken met een foodtruck. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u volledig genieten van uw dag, uw bruiloft!

 

Een foodtruck met poffertjes op uw bruiloft

Zoals gezegd zijn foodtrucks er in alle soorten en maten. Een foodtruck op uw bruiloft kan dan ook echt bijdragen aan de sfeer van uw bruiloft. Wanneer u ons inhuurt zullen wij uw gasten voorzien van de heerlijkste poffertjes wanneer u het wilt. Wilt u graag poffertjes na de ceremonie? Of toch liever tijdens het feest? Dat kan allemaal. Onze poffertjes, die worden gemaakt volgens ons authentieke recept, zorgen voor een heerlijke smaak en beleving. De heerlijke smaak is te danken aan de goede kwaliteit van het beslag. Beslag wordt altijd vers op de dag zelf gemaakt en de restanten worden nooit hergebruikt.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie hebben over onze dienst? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op het nummer: 06-10992961 of u kunt uw vraag mailen naar info@demobielepoffer.nl. Ook is het mogelijk een contactformulier in te vullen.